Om Jeg er Kvinde

At blive mor er en enormt stor ting i de fleste kvinders liv. Det kan nærmest gå hen og blive altoverskyggende, og blive dén ting man identificerer sig med og som. Sådan var det i hvert fald for mig.

Så da jeg startede med at skrive for nogle år tilbage (på happyhousewife.dk) var det meget naturligt for mig at skrive om lige præcis dét; min tilværelse som mor, og hvordan jeg gik til den opgave det var at fylde denne rolle. 

Efterhånden som min erfaring som mor blev større (og børnene blev ældre) fyldte denne del af mig dog ikke SÅ meget længere. Der blev bedre plads til andre aspekter af mit liv, og jeg synes faktisk det var dejligt at kunne fokusere på at være andet en “kun mor”. For jeg er også “kvinde”, og jeg er også “mig”.

På denne side vil du derfor finde indhold der retter sig mod mange forskellige sider af en kvindes liv. Denne side er dog ikke en klassisk blog på den dér “hej bloggen”-type…jeg ved ikke helt hvad man kan kalde den. Men uanset hvad håber jeg sådan, at du kan finde noget du kan bruge til noget – for hvor er det smadderhyggeligt, at du vil læse med! 

Om Therese

Jeg kommer oprindeligt fra Norge, men har boet i Århus siden 2008. Jeg er gift på 10’ende år og har tre drenge på hhv. 8, 6 og 2 år – hvis favoritbeskæftigelse er at “slås” (som altid starter ud som en leg, men ikke altid ender som dét)…så der er liv og glade dage i vores hjem.

En af mine favoritsange er “Bitch” med Meredith Brooks, fordi jeg 100% kan identificere mig med den milde personlighedssplittelse hun beskriver i sangen (og hvis du ikke kender den sang er der en stor mulighed for, at du er for ung til at læse med her); Jeg har været hjemmegående i mange år, men har stadigvæk kæmpe ambitioner på mine egne vegne i forhold til karriere. Jeg går op i dyrevelfærd, økologi og miljø, men er i perioder dybt afhængig af cola og har en svaghed for pølsemix fra den lokale grillbar. Jeg vil gerne være en tålmodig og “ifavnsk” mor, men mit temperament tillader ikke altid dét….
“I’m a little bit of everything all rolled in to one” 

For tiden læser jeg til cand.it, og skriver klummer, blogindlæg og deltager gerne i hvad jeg ellers kan komme til, når tiden er til det. Jeg prøver generelt at have “ja-hatten” på, når det kommer til at prøve nye ting! Hvis du vil se nogle af de ting jeg tidligere har skrevet/deltaget i, så kan du finde det hér.

Om mig, jeg er Kvinde