En Morblog - Plus det Løse

Om Jeg er Kvinde

At blive mor er en enormt stor ting i de fleste kvinders liv. Det kan nærmest gå hen og blive altoverskyggende, og blive dén ting man identificerer sig med og som. Sådan var det i hvert fald for mig.

Så da jeg startede med at skrive for nogle år tilbage var det meget naturligt for mig at skrive om lige præcis dét; min tilværelse som mor, og hvordan jeg gik til den opgave det var at fylde denne rolle. 

Efterhånden som min erfaring som mor blev større (og børnene blev ældre) fyldte denne del af mig dog ikke SÅ meget længere. Der blev bede plads til andre aspekter af mit liv, og jeg synes faktisk det var dejligt at kunne fokusere på at være andet en “kun mor”. For jeg er også “kvinde”, og jeg er også “mig”.

Denne side blev skabt fordi der er så mange forskellige sider af en kvindes liv, der ikke nødvendigvis er relateret til en rolle som “mor”. Selv om man er mor, så er man også så mange andre ting – og de ting vil jeg OGSÅ gerne undersøge, skrive om, og dele. Man kan derfor kalde dette en morblog plus det løse – hvor der også er plads til de ting, der IKKE er babyrelaterede. 

Therese Bach Eriksen

Jeg kommer oprindeligt fra Norge, men har boet i Danmark siden 2008. Jeg er gift på 10’ende år og har tre drenge på hhv. 8, 6 og 2 år – hvis favoritbeskæftigelse er at “slås” (som altid starter ud som en leg, men ikke altid ender som dét)…så der er liv og glade dage i vores hjem.

Jeg er oprindelig uddannet indenfor kommunikation, og har tidligere arbejdet med markedsføring inden jeg valgte at være “hjemmegående” med børnene nogle år. I den periode startede jeg en blog der hed “Happyhousewife.dk”, som jeg skrev på i nogle år. Nu er den hjemmegående fase af mit liv dog ved at være over, så derfor skulle der ske noget nyt.

En af mine favoritsange er “Bitch” med Meredith Brooks, fordi jeg 100% kan identificere mig med den milde personlighedssplittelse hun beskriver i sangen (og hvis du ikke kender den sang er der en stor mulighed for, at du er for ung til at læse med her 😉 )

Jeg har været hjemmegående i mange år, men har stadigvæk kæmpe ambitioner på mine egne vegne i forhold til karriere. Jeg går op i dyrevelfærd, økologi og miljø, men er i perioder dybt afhængig af cola. Jeg vil gerne være en tålmodig og “ifavnsk” mor, men mit temperament tillader ikke altid dét…. 

For tiden læser jeg til cand.it, og skriver klummer, blogindlæg og deltager gerne i hvad jeg ellers kan komme til, når tiden er til det. Jeg prøver generelt at have “ja-hatten” på, når det kommer til at prøve nye ting! Hvis du vil se nogle af de ting jeg tidligere har skrevet/deltaget i, så kan du finde det hér.

Om mig, jeg er Kvinde