Jeg er Mor

Hjemmegående økonomi #4
Hjemmegående
Therese

I dag er det Agnete der har svaret på mine spørgsmål om deres familieøkonomi. For dem har der ikke været de store udfordringer forbundet med dét at leve for én indtægt, fordi de aldrig har været vandt til andet… Jeg synes dog stadigvæk det er sejt, at de formår at lægge så meget til side hver måned til opsparing!   Se hendes svar her til mine spørgsmål omkring økonomi som hjemmegående hér: 1. Vil du fortælle lidt om dig selv og

Læs mere »

Mest læste

Kategorier

Therese

Om Therese

Her skal der stå lidt om mig, hvem jeg er, hvad jeg kan og så videre. Jeg må snart til at skrive de her tekster – og gerne noget godt.

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for happyhousewife.dk is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Facebook