Jeg er Mor

Hjemmegående økonomi #4
Hjemmegående
Therese

I dag er det Agnete der har svaret på mine spørgsmål om deres familieøkonomi. For dem har der ikke været de store udfordringer forbundet med dét at leve for én indtægt, fordi de aldrig har været vandt til andet… Jeg synes dog stadigvæk det er sejt, at de formår at lægge så meget til side hver måned til opsparing!   Se hendes svar her til mine spørgsmål omkring økonomi som hjemmegående hér: 1. Vil du fortælle lidt om dig selv og

Læs mere »

Mest læste

Kategorier

Therese

Om Therese

Mit navn er Therese, og jeg er en småbarnsmor med hang til søde sager og genbrugsguld. Til dagligt læser jeg IT, samtidig som jeg E L S K E R at skrive om alt muligt mellem himmel og jord. At skrive bliver naturligvis meget sjovere, når der rent faktisk er nogen der læser med, hvorfor jeg er enormt glad for, at du kiggede forbi…jeg håber du bliver hængende! 

Instagram

Facebook