Jeg er Kvinde

Hjemmegående økonomi #4
Hjemmegående
Therese

I dag er det Agnete der har svaret på mine spørgsmål om deres familieøkonomi. For dem har der ikke været de store udfordringer forbundet med dét at leve for én indtægt, fordi de aldrig har været vandt til andet… Jeg synes dog stadigvæk det er sejt, at de formår at lægge så meget til side hver måned til opsparing!   Se hendes svar her til mine spørgsmål omkring økonomi som hjemmegående hér: 1. Vil du fortælle lidt om dig selv og

Læs mere »
Havremuffins
Opskrifter
Therese

Havremuffins med banan

Efter jeg er startet på studie og arbejde, så er der ikke så meget tid til en af mine store passioner, nemlig madlavning. Jeg er

Læs mere »

Mest læste

Kategorier

adult-casual-chef-1418355
annie-spratt-365536-unsplash
chuttersnap-198430-unsplash

Therese

Om Therese

Her skal der stå lidt om mig, hvem jeg er, hvad jeg kan og så videre. Jeg må snart til at skrive de her tekster – og gerne noget godt.

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Facebook